Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Немовля вбили: подробиці трагедії на Чортківщині

Справу смерті 24-річної породіллі та її новонародженого сина розслідують поліцейські.

Нагадаємо, жахлива подія сталась в одному із сіл Чортківщини.

Правоохоронців повідомили про смерть молодої жінки. Прибувши на виклик, поліцейські знайшли під ліжком мертве немовля.

Подробиці трагедії розповіли журналісти “20 хвилин”. Як вдалося дізнатись виданню, на тілі малюка, який щойно народився, силовики виявили тілесні ушкодження, що свідчили про його насильницьку смерть. Мама хлопчика, написавши відмову від госпіталізації, невдовзі померла від ускладнень.

“Хлопчик народився живим, легені розкрились, він був доношеним. Далі все з’ясує слідство”, – прокоментував начальник Головного управління Нацполіції в області Сергій Зюбаненко.

Журналістам відомо, які поранення були у немовля, проте з етичних міркувань вони вирішили не розголошувати цих даних. Справу розслідують за двома статтями: смерть породіллі та вбивство матір’ю своєї новонародженої дитини.

Щодо батьків дівчини, їх вдома під час народження дитини не було. Головний поліцейський краю запевнив, що вони не причетні до смерті малюка.

Поки справу розслідують, і призначили чимало експертиз. Але навіть якщо все вказуватиме на те, що позбавила життя свою дитину сама мама, справу після завершення слідства закриють у зв’язку зі смертю обвинуваченої.

Військовий “Малюк” з Тернопільщини отримав нагороду від Залужного (ФОТО)

Бабуся забула де живе: Тернополем блукала літня жінка (ФОТО)