Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Нічний бусик у Тернополі”: проводять перевірку через конфлікт з працівниками військкомату (ВІДЕО)

У соцмережах поширюють відео під назвою «Нічний бусик. Тернопіль».

На відео видно, як працівники військкомату зупинили чоловіка. Він спершу сидів навпочіпки і кудись телефонував, а потім встав та вдарив одного з них у обличчя. Після цього один працівник військкомату копнув затриманого, інший вдарив рукою. Далі приєдналися колеги і почали примусово запихати чоловіка в бус.

Інцидент стався увечері 6 жовтня. Перелякані перехожі все зняли на відео.

На ще одному відео видно, як троє працівників центру комплектування силою тягнуть до буса чоловіка.

Наступного дня, 7 жовтня, конфліктну ситуацію прокоментували на фейсбук сторінці Тернопільського обласного територіального центру комплектації та соціальної підтримки.

Що спровокувало конфлікт? Словесні образи та зухвалість з боку громадян по відношенню до працівників ТЦК СП? Приниження їх гідності? Нанесення удару військовослужбовцю, як на одному з відео? – йдеться у повідомленні на сторінці ТЦК. 

Для з`ясування усіх обставин, які відбулися, керівництвом Тернопільського ОТЦК СП призначено службову перевірку, за результатами якої буде вжито відповідних заходів.

Повідомляємо, що оповіщення громадян здійснюється військовослужбовцями, які мають досвід бойових дій та переміщені у ТЦК СП для проходження служби, які визнані обмежено придатними після отриманих поранень та контузій! – кажуть у ТЦК. – Разом з тим, нагадуємо про обов`язок громадян самостійно прибувати у ТЦК СП для оновлення свої облікових даних та проходження військово – лікарської комісії, яка встановлює ступінь придатності до проходження військової служби.

Відео з соціальних мереж

Картину художника Олега Шупляка з Тернопільщини продали за 150000 грн (ФОТО, ВІДЕО)

Аферисти в мережі: тернополянин купував телефон і втратив кошти