Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Нарешті, стратегічна гра Star Trek:Infinite за мотивами відомого серіалу “Зоряний шлях”, вийшла

19 жовтня, виробник Paradox Interactive показав перші кадри з геймплею нової гри “Зоряний шлях: Infinite”, яка офіційно вийшла 12 числа. Судячи з цього, сюжет гри відбувається у часи “Наступного покоління”, коли зорельотом Ентерпрайз керував капітан Жан-Люк Пікар. Але, гравці матимуть можливість обрати не тільки сюжет, де головним буде Зоряний флот Землян. Також, грати можна за три інших раси: Клінгонів, Кардасіанців або Рамуланців. 

Тож, згідно з обраною картою, гравці матимуть змогу здобувати нових партнерів шляхом дипломатії, завойовувати різні світи або виборювати право на найміцніший флот зорельотів. А, починається все з розвідки, будування фарпостів та видобутку корисних ресурсів. Також, у вільний час, можна отримувати гроші за реєстрацію з виводом на легальних українських казино та грати у слоти з користю. 

Про деякі особливості геймплею 

Основним завданням в Star Trek: Infinite є підім’яти під себе доступну частину всесвіту будь-якими шляхами. До того ж доведеться взяти відповідальність за нові створені колонії. А, далі все за стандартом:

  • Проходження невеликих квестів, що дають різні корисні бонуси;
  • Можливість поставити розвиток нових колоній в автоматичний режим (достатньо лише обрати потрібні параметри, які є на екрані);
  • Доведеться постійно співпрацювати з існуючими партнерами та, шукати нові союзи. Це допоможе, наприклад у створенні великого фарпосту, який буде символом влади у певній системі планет.

На збільшення прогресу здійснюють вплив різні політичні бонуси, наприклад можливість видавати нові закони або створювати спільні традиції. Вони спрощуються наявністю двох різних гілки, наприклад: “Захисні” або “Войовничі”. Коли певний бонус збирається у повному обсязі, він надходить на рахунок обраних гравцем персонажів. Також, гра пропонує окреме дерево операцій, на якому з просуванням імперії, відчиняються нові сторінки її розвитку, наприклад, введення в експлуатацію зорельота Ентерпрайз або збірка андроїда. І, тут постійно є ризик опинитися у гущі різних подій, тому потрібно готуватися заздалегідь.

Кілька слів про створення флотилій зорельотів

За яку сторону конфлікту гравці б не виступали, головною силою у Star Trek: Infinite є кораблі, а точніше їхня кількість та озброєність. Тож, щоб зібрати велику армаду, потрібно зібрати задовільну кількість дейтерію та інших речовин. Також, треба мати на увазі, що кожен зореліт потребуватиме певної кількості членів екіпажу, яких буває важко здобути. І наостанок, не варто клацати зброєю просто так, без змісту, плану та всіляких апгрейдів.

До речі, як і в відомих серіалах, кораблі Об’єднаної Федерації планет можна будувати з використанням готових проєктів. Це – Інтрепід та Дефайнт. Але, у разі натхнення, гравець має можливість розробити власну модель корабля та назвати її як завгодно. При цьому, варто пам’ятати, що не обов’язково поводити себе автентично персонажам серіалу. Тобто, граючи за Клінгонів, можна “перетворити” їх на миролюбних торгівців.

Які наступні кроки України для вступу в Євросоюз?

Чому скасують заочну форму навчання