Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Чортківщині п’яний водій пропонував патрульним 200 доларів (ФОТО)

Хотів відкупитися від адміністративної відповідальності, натомість нестиме ще й кримінальну.

В одному з сіл Чортківського району співробітники групи реагування патрульної поліції за порушення правил дорожнього руху зупинили автомобіль за кермом якого перебував мешканець Золотопотіцької громади. Як з’ясувалася, водій був нетверезий.

Під час складання адміністративного протоколу чоловік спочатку пропонував, а відтак поклав до службового автомобіля співробітників поліції 200 американських доларів за те, аби його не притягували до адміністративної відповідальності. Факт надання неправомірної вигоди задокументувала слідчо-оперативна група.

Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 369 Кримінального кодексу – надання неправомірної вигоди службовій особі. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятисот до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавленням волі на той самий строк. Адміністративний протокол за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння – стаття 130 КУпАП – на водія теж складено, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Безсовісні люди: у Чорткові розбили сітілайти з фото Героїв, які загинули за Україну (ФОТО)

Лежав на колії: 35-річний тернополянин ледь не наробив біди (ФОТО)