Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Діти з Норвегії зібрали кошти на меблі для шкільної їдальні на Тернопільщині

У селі Гаї-Розтоцькі Залозецької громади відкрили оновлену сучасну їдальню у навчально-виховному комплексі ім. К. Патриляка. На урочистість завітали волонтери Благодійний фонд “Покрова”. Не з порожніми руками, а — з гостинцями для учнів та дошкільнят. Передали сухі сніданки і солодощі, які стануть приємним бонусом до смачних супів, каш, пюре, котлет й інших страв, які готують місцеві кухарі.

«Шкільну їдальню перетворили в затишне кафе! Коштами місцевого бюджету та спонсорів зроблено капітальний ремонт залу, замінено вікна і двері. А ось меблі для їдальні закупили за кошти партнерів із Норвегії. Вихованці дитячого садка в місті Сокендалі збирали у скриньку пожертви для однолітків в Україні й передали через свого мера у Залізці. Щемливий факт!
Благодійний фонд” Покрова» теж долучився до заходу, щоб подарувати учням і дошкільнятам позитивні емоції. Діти повинні мати дитинство! Вони розуміють, що дорослі стараються зробити все можливе для них навіть у непростих умовах війни, попри складні виклики. Залозецькі школярі і дошкільнята тепер із радістю поспішають до їдальні, адже там нині — особлива територія комфорту й турботи. Дякуємо за зворушливу концертну програму, в якій діти передали всі переживання війни, а також вшанували наших Героїв», — зазначив волонтер благодійного фонду “Покрова” Олег Удич.

Постійно ображав нецензурною лайкою та принижував: на Тернопільщині школяр цькував однокласників

Організація навчального процесу у ВНЗ Польщі