Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі посадовець зробив надбудову на даху багатоповерхівки (ФОТО)

Працівники поліції встановлюють законність надбудов на даху багатоповерхівки в Тернополі.

На публікації, які з’явилися у місцевій пресі, відреагували працівники поліції. Вони стосуються надбудов на даху багатоквартирного будинку в Тернополі.

У ході перевірки стало відомо, що посадовець – власник двох спарених квартир на верхньому поверсі й саме над ними, на даху, він облаштував кілька приміщень. Одне з них площею 3 на 9 метрів. Там знаходиться тренажерний зал та батут. У ще одній надбудові розміщений великий генератор. Чи є на даху сауни й басейни наразі не відомо.

Матеріали слідчі скерували у відділ архбудконтролю Тернопільської міськради й управління архітектури, містобудування та кадастру, аби з’ясувати чи законні ці будівлі й, чи є на них дозвільні документи. У ході розслідування працівники поліції призначать ще й будівельно-технічну експертизу і згідно з її результатами будуть прийняті законні рішення.

Даний факт слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно до статті 356 (Самоправство) Кримінального кодексу, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

 

У центрі Тернополя люди викидають сміття в каналізацію через це затопило приміщення банку

ДТП на Тернопільщині: жінку затиснуло в автомобілі (ФОТО)