Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

З’явився графік погодинного відключення світла на Тернопільщині

Графік погодинного відключення електричної енергії в Тернопільській області з 18 по 24 вересня оприлюднили  на сайті ВАТ «Тернопільобленерго». 

Даний графік розроблено ВАТ «Тернопільобленерго» з метою стабілізації забезпечення електропостачання споживачів Тернопільської області та застосовується для дотримання доведених НЕК «Укренерго» лімітів споживання електричної енергії для Тернопільської області з метою збалансування енергосистеми України. У разі гострої необхідності, ВАТ «Тернопільобленерго» буде застосовувати вимкнення електропостачання споживачів Тернопільської області і в поза зазначені години вказані у цьому графіку. – пояснили енергетики. 

У разі відсутності потреби, у зазначені години вимкнення електропостачання споживачів застосовувати не будуть. Під час повітряної тривоги, працівники компанії не можуть перебувати на енергооб’єктах, це теж може збільшити перерву в електропостачанні. Якщо вулиця повторюється в обох групах це означає, що відключення буде стосуватись різних будинків однієї вулиці.

Пеpеглянути дo якoї гpупи увiйшoв вaш нaселений пункт, aбo вулиця мoжнa нa сaйтi ВАТ “Теpнoпiльoбленеpгo”.

Нічна пожежа на Микулинецькій: знову горіло підприємство по виробництву пінопласту

На Сумщині обірвалося життя сержанта з Чорткова Володимира Ципенди (ФОТО)