Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Віддав життя за мирне майбутнє: на Тернопільщині поховали Героя Петра Ратушняка (ФОТО)

9 вересня Теребовлянська громада провела в останню дорогу свого земляка, військовослужбовця, мешканця Теребовлі Петра Ратушняка, який віддав життя за Україну та наше мирне майбутнє.

Про це повідомили у пресслужбі Теребовлянської міської ради.

Плакала сумуюча родина, плакали теребовлянці, востаннє прощаючись із Героєм, який віднині боронитиме нас у лавах небесного війська, – йдеться у повідомленні міськради.

Полеглого бійця відспівали у церкві святого Миколая та з військовими почестями поховали на Алеї Героїв, що на центральному кладовищі Теребовлі.

У Петра Ратушняка залишилися батьки, дружина Ірина, з якою він прожив у шлюбі 20 років, діти – дочки Вікторія та Оксана, син Віталій.

Петро Ратушняк народився у селі Мухавка Чортківського району. У 2003 році одружився та переїхав жити у Теребовлю, звідки родом його дружина Ірина. У цивільному житті захисник працював будівельником. У 2016-2019 роках брав участь в АТО та захищав Україну на східних її рубежах. Загиблий боєць був вірним побратимом, люблячим сином, чоловіком і батьком, чудовою та життєрадісною людиною.

Загинув у бою під с.Новопіль, що на Донеччині, 4 вересня.

Молодята з Тернопільщини віддали 20500 грн на ЗСУ

У Тернополі представлять посмертну збірку оповідань Героя Олександра Осадка