Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернопільській обласній дитячій лікарні запрацював кол-центр

Впродовж останніх років у Тернопільській обласній дитячій лікарні відбулось чимало змін. Зокрема, провели капітальний ремонт та оновили , онкогематологічне відділення, анестезіологічне дитяче відділення з ліжками для інтенсивної терапії з виїзною консультативно-педіатричною бригадою невідкладної та паліативної допомоги, операційний блок з центральною стералізацією.

Нещодавно в лікарні також запрацював «Call CENTER». Основна його функція – надання вичерпної інформації на питання пацієнтів, запис до лікарів, консультації тощо. За день вони приймають близько 120 дзвінків.

Під час робочого візиту у медзаклад, перший заступник голови Тернопільської обласної ради Володимир Болєщук оглянув оновлені відділення та поспілкувався з маленькими пацієнтами.

«У відділеннях охайно та комфортно, є сучасне обладнання, завдяки якому медики оперативно встановлюють діагноз та починають правильне лікування маленьких пацієнтів. Адже важливо, щоб діти отримували ефективну медичну допомогу, – зазначив Володимир Болєщук. – Тернопільська обласна дитяча лікарня надає багатопрофільну допомогу дітям не лише з Тернопільщини, але й з інших областей. Окрему увагу тут приділяють порятунку передчасно народжених діток. У медзакладі працює відділення інтенсивної терапії новонароджених з виїзною неонатологічною бригадою невідкладної допомоги, де фахівці виходжують зовсім крихітних немовлят з малою вагою та тих, хто народився з патологіями. Лікарня забезпечена спеціальним реанімобілем для швидкого та безпечного транспортування дітей».

Крім того, волонтери Благодійного фонду «Покрова» передали для маленьких пацієнтів солодощі.

 

У селі на Тернопільщині відкрили новий дитсадок

Тернопільщина у 2023 році увійшла в ТОП-10 за кількістю корупціонерів