Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Нічна пожежа на Микулинецькій: знову горіло підприємство по виробництву пінопласту

Пожежа на Микулинецькій

Підприємстві по виробництву пінопласту на Микулинецькій у Тернополі знову гріло 20 вересня вночі.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці розповів начальник пожежно-рятувальної служби Тернопільської області Віктор Маслей.

Повідомлення про пожежу надійшло о 04:26 год до Головного управління ДСНС області.

На місце події було відправлено два відділення частини спеціальної пожежної техніки Головного управління, а також працівників Оперативного командного центру. Після прибуття рятувальників на місце події було встановлено, що горять залишки пінопласту та сировини для його виготовлення на площі 400 квадратних метрів. Важливо відзначити, що ця подія сталася на тій же самій території, де мала місце пожежа 10 вересня 2023 року, кажуть у пресслужбі ДСНС України у Тернопільській області.

На щастя, завдяки оперативним діям рятувальників, вдалося запобігти розповсюдженню вогню на прилеглі споруди та території. Також слід відзначити, що поруч із місцем пожежі знаходилися 3 кисневі балони, що може свідчити про проведення робіт, пов’язаних зі зварюванням або іншими вогневими процедурами.

Біда нічого не навчила… Під час гасіння пожежі рятувальники у вогні виявили балони з киснем, які могли вибухнути та забрати життя вогнеборців, – йдеться у повідомленні Віктора Маслея.

На 05:00 пожежу вдалося локалізувати на площі 250 квадратних метрів, і вже о 05:06 її було повністю ліквідовано. На цей момент проводяться заходи з проливки місця пожежі. У процесі ліквідації було залучено 3 одиниці техніки та 9 вогнеборців.

Читайте також: Тернопіль у чорному диму: масштабна пожежа на підприємстві

Підприємець отримав 6500 доларів: на Тернопільщині судитимуть підприємця за допомогу ухилянту

З’явився графік погодинного відключення світла на Тернопільщині