Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині жінка хотіла отримати великий дохід і втратила 40000 грн

Схема обману через обіцянку прибутків від інвестування дійшла до жительки Великобірківської громади, і зловмисники “заробили” майже 40 тисяч гривень.

Все почалося з телеграм-каналу, де з’явилася приваблива пропозиція про вкладення коштів і високі прибутки. Жінка вирішила дізнатися більше і перейшла за посиланням, яке обіцяло їй багатий дохід при найменшому вкладі.

Жертва вклала свої гроші – практично 40 тисяч гривень – в цю інвестиційну схему, але, на жаль, нічого не отримала назад. Обіцяні прибутки лишилися лише обіцянками.

Експерти радять бути обережними і не довіряти таким пропозиціям так званих інвестиційних фондів. Для успішного інвестування потрібно мати принаймні базові знання про фінансові ринки або отримати незалежну консультацію щодо інвестиційного проекту.

Не вірте в обіцянки надзвичайних прибутків, оскільки ніхто не роздає великі відсотки без ризику. Важливо також перевіряти репутацію інвестиційного проекту в Інтернеті, а також всіх пов’язаних із ним компаній, ліцензій, контактів та угод.

Завжди будьте пильні і не довіряйте інвестиційним пропозиціям, які надходять не з вашої ініціативи, а нав’язуються через телефон, месенджери або пошту.

У Тернополі неповнолітній п’яний водій на “Ауді” тікав від поліції (ФОТО)

ДТП на Тернопільщині: авто перекинулося, постраждали мама з дитиною (ФОТО)