Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Чим тренболон енантат кращий за інші види тренболону?

У сучасному спорті використовується величезна кількість добавок, які дають змогу збільшити кількість м’язів і прибрати зайвий підшкірний жир.

Останнім часом тренболон енантат є популярним засобом. Але чим же він відрізняється від інших видів тренболону? Для відповіді на це питання необхідно розібратися з характеристиками енантату і що являє собою тренболон звичайний.

Тренболон – що це?

Тренболон є діючою речовиною, з якої створюються інші препарати. Це один з найпотужніших анаболічних стероїдів. Під час проведення дослідів було знайдено три основні форми:

  • енантат;
  • ацетат;
  • гексагідробензилкарбонат.

Перший вид є найбільш популярним. Основними характеристиками діючої речовини є:

  • створення м’язової маси в короткі терміни;
  • підвищення рівня азоту в тканинах;
  • відсутність ароматизаторів у складі;
  • здатність пригнічувати синтез кортизолу.

Усі ці властивості роблять препарат привабливим. 

Тренболон енантат: характеристика стероїду

Трен енантат є штучним препаратом, який належить до класу анаболічних стероїдів. Речовину використовують не тільки для збільшення м’язів, а й видалення зайвого жиру. Застосування медикаменту дає змогу контролювати необхідну кількість азоту в тканинах. Саме це впливає на збільшення м’язів. Також засіб покращує процес засвоєння поживних елементів і вироблення колагену. Допускається поєднання тренболону енантату з іншими медикаментами. Наприклад, популярними є діанабол. Найбільш ефективним і безпечним препарат може бути для чоловіків. На жіночий організм ін’єкції чинять вплив, який не особливо подобається дівчатам. Частим побічним ефектом буде збільшення кількості волосся на тілі та зміна голосу. 

Чому тренболон енантат найкращий варіант?

Першою відмінною рисою від інших елементів лінійки є сила дії речовини. Як правило, через це фахівці рекомендують препарат приймати для коротких курсів. Також період напіврозпаду діючої речовини становить до 4 діб, що приваблює багатьох. Анаболік має дуже велику швидкість виведення з організму. При цьому вимивання відбувається без залишку шкідливих елементів, що не має негативного впливу на здоров’я порівняно з іншими типами трена.

У Тернополі чоловік розлив кислоту і погрожував мамі (ФОТО)

Через “голодних” рибалок у Тернополі помирає лебідь (ФОТО)