Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Втрачаємо найкращих синів: небесне військо поповнив Герой з Підволочиська Юрій Баранецький (ФОТО)

При виконанні бойового завдання на запорізькому напрямку ведення бойових дій загинув Юрій Баранецький, родом з селища Підволочиськ.

Про це повідомили в Підволочиській селищній раді.

— Війна триває і ми, на жаль, втрачаємо найкращих синів України!!! Підволочиська громада знову буде зустрічати та провести в останню дорогу уродженця селища Підволочиськ, мужнього воїна, офіцера, підполковника 118-ої окремої механізованої бригади ЗСУ, БАРАНЕЦЬКОГО Юрія Анатолійовича (1979 р.н), який загинув при виконанні бойового завдання на запорізькому напрямку ведення бойових дій.

На зображенні може бути: 1 особа

Жителів громади просять зустріти тіло Героя.

— 7 серпня 2023 року о 13.00 год приходимо усі біля памʼятника Ангела Хоронителя, щоб зустріти кортеж з тілом воїна Юрія та провести його в рідну домівку, де він народився, за адресою: вулиця Українська, 4., — йдеться у повідомленні сільської ради.

Одразу, на подвірʼї, за вищевказаною адресою, орієнтовно о 14.00 год розпочнеться похоронна відправа, далі процесія рушить до храму, в якому продовжать чин похорону.

— Приносимо щирі співчуття рідним та близьким загиблого Юрія БАРАНЕЦЬКОГО, нехай Господь дарує йому Царство Небесне! — співчувають у громаді.

Герої не вмирають!!!

«Доброго дня, Вас турбує служба безпеки»: шахрайська схема

Зник під водою: на Тернопільщині шукають 19-річного хлопця