Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі тепер довше продаватимуть алкоголь

У Тернопільській громаді послабили обмеження на продаж алкоголю. Часові рамки для торгівлі спиртним розширили як для магазинів, так і закладів громадського харчування.

Так, З 24 серпня алкогольні, слабоалкогольні напої та пиво продають з 8.00 до 22.00, а в закладах, яким встановлено нічний режим роботи – до 23.00. Таке рішення ухвалили на засіданні виконкому, пише “ІНТБ”.

До цього питання обговорили з представниками комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Тернопільській міській раді. Під час зустрічі відзначили, що за доцільність розширення часового проміжку для продажу алкоголю у громадах Тернопільщини виступили на Раді оборони. Адже такий крок сприятиме збільшенню надходжень до місцевої казни від сплати суб’єктами господарювання акцизного збору з роздрібної торгівлі алкогольними напоями в повному обсязі.

Водночас у протоколі комісії задокументували заборону на продаж алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива працівникам у формі правоохоронних органів, військовослужбовцям Збройних сил України,  територіальної оборони, Національної гвардії України, інших воєнізованих формувань та особам зі зброєю.

На Тернопільщині попрощалися з 21-річним азовцем Тарасом Романюком (ФОТО)

На Тернопільщині чоловік обікрав храм (ФОТО)