Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернопільська облрада готується до сесії

На найближчій сесії Тернопільської обласної ради депутати планують розглянути понад 170 питань. Про це повідомив Суспільному перший заступник голови облради Володимир Болєщук, який з 12 липня виконує обов’язки голови облради.

 За його словами, проведення сесії залежатиме від того, коли питання порядку денного розглянуть відповідні депутатські комісії.

«Голова у відпустці, згідно з розпорядженням, до 24 серпня. Ми не прив’язуємося до голови обласної ради. Є питання, які пройшли свій розгляд, є питання порядку денного, які ще є з попередньої сесії. Були звернення чотирьох депутатів облради про зміни в регламент. Я, відповідно, створив робочу групу і ми в цей період обговорювали з робочою групою зміни в регламент. Проговорили і вчора відбулося підсумкове засідання. Ці зміни в регламент ми формуємо. Тобто, депутати бажали покращити роботу як сесії, так і роботи комісій. Будемо виносити це на сесію облради першим питанням. Планую зібрати президію обласної ради, яка затвердить і дату, і порядок денний наступної сесії».

Нагадаємо, що попередня сесія Тернопільської обласної ради відбулася 22 березня цього року.

У Тернополі жінка вирвала зелені насадження з клумби біля пологового будинку: розшук (ВІДЕО)

Підволочиськ прощається з захисником Андрієм Решетняком (ФОТО)