Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Подружжя з Тернополя розмальовує гільзи, щоб підтримати ЗСУ

Подружжя Флисників із Тернополя розмальовують гільзи від використаних боєприпасів, щоб підтримати ЗСУ. Їх передають військовим на передову та продають. Зароблені гроші використовують на потреби військових.

Подружжя Тарас і Любов Флисники з Тернополя розмальовують гільзи. Тарас працює на одній з СТО в Тернополі. З перших днів повномасштабної війни чоловік з колегами допомагають нашим захисникам – готують автомобілі на передову. Їхня станція техобслуговування налагодила зв’язок з добровольчим батальйоном, – розповідає “Суспільне Тернопіль”.

“Ми з друзями обслуговували і малювали камуфляж на автівках, які потім безпосередньо наш друг Роман віддавав в потрібні батальйони, підрозділи”, – каже Тарас.

Якось військові привезли чоловікові дві використані гільзи і попросили розмалювати.

“Вони відстріляні та знешкоджені атрибути військові з фронту привозили і запропонували дітям розмалювати. Гільзи ці продавались і діти досить непогані суми виручали.На зароблені кошти купляли аптечки, або щось військовим і також передавали”.

До розмальовування боєприпасів долучилася і Тарасова дружина. Любов працює в салоні краси, а після роботи волонтерить разом із чоловіком.

“Малюємо на гільзах нашу українську символіку, атрибути, герби, козаків. Також ми малювали з прапорами країн, які нам допомагають. Нам недавно передали з фронту вже більші гільзи. Моя донечка запропонувала на ній зобразити червоно-чорний прапор”, – говорить Любов.

Розмальовувати боєприпаси допомагає донька. Дівчинка також малює патріотичні малюнки для українських захисників.

“Мені подобається малювати, мрію стати художницею. Хочу, щоб моє бажання здійснилося, щоб Україна перемогла, щоб в нашій державі був мир”, – розповіла Зоя.

У селі на Тернопільщині організували благодійний обід для підтримки ЗСУ

Молодь з інвалідністю відвідала лавандове поле біля Тернополя