Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Народний улюбленець з Тернополя Vova Cigan випустив свою першу пісню (ВІДЕО)

Vova Cigan –  це хлопчик, який щирою усмішкою та гітарою розірвав соціальні мережі.

Відео, де хлопчик-ром гуляє ринками, співаючи «Скофку» й «Червону руту», бачив майже кожен другий українець, судячи з охоплень в соціальних мережах. Його блогери називають сенсацією, бо таких цифр у Tik Tok та Instagram лише за місяць мало хто має, навіть з відомих українських артистів. Сам того не усвідомлюючи, Вова стрімко став народною зіркою. Він підкорив українців своєю відкритістю та дитячим запалом. Але він на цьому не зупинився і видав першу авторську пісню «А та та» та відеороботу на неї.

Щодо пісні «А та та», то вона передає світ очима дитини, якій не хочеться війни, проблем та всього, що відбувається зараз. “А та та” про життя на новій планеті, де немає людей. Де можна почати все із чистого аркуша. Трек уже став популярним у Tik Tok не лише серед підлітків. Кожен дорослий може поринути у спогади про безтурботні часи, коли для почуття свята не потрібно було нічого, окрім гарного настрою та приємної компанії.

Отже, випускаючи цю роботу Vova Cigan узяв на себе фундаментальну місію – дбати про внутрішній стан народу України за допомогою своїх веселих пісень.

Джерело: Терміново.

На Тернопільщині 25-річний чоловік обікрав школу, у якій раніше навчався

На Тернопільщині вже два дні шукають чоловіка, речі якого знайшли на березі річки