Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Доставка піци від СРФМ та улюблений фільм – рецепт для релаксових вихідних

Піца – універсальна страва, яка підходить для будь-якої події, тому коли у вас плануються святкування чи просто вечірні посиденьки з друзями, родиною, другою половинкою, то саме вона приходить на допомогу. Окрім того, піцу замовити – це чудова можливість відволіктись від щоденних клопотів на кухні і подарувати собі справжній релакс за переглядом улюблених шоу чи кінострічок.

Сім’я ресторанів файного міста меню розробляла таким чином, щоб задовольнити потреби кожного гостя, а отже у ньому ви знайдете різні позиції піци. Ще одна перевага мережі – тут актуальна піца з доставкою, завдяки чому ви можете залишитися вдома, піти в гості не з пустими руками, провести час на природі чи смачно пообідати на робочому місці. Послуга діє не лише по місту, а й по приміських зонах, що ще більше розширює ваші можливості для ідеального відпочинку та повноцінного перекусу навіть знаходячись на відстані.

Хочете замовити піцу в Тернополі чи приміських зонах – оберіть Паб Файного Міста!

Замовити піцу в Тернополі ви можете у легендарному Пабі Файне Місто. Цей заклад став настільки відомим серед містян і туристів, що кожен про нього знає і хоча б один раз у ньому побував. Величезне меню, де представлено безліч страв європейської кухні, дає змогу накрити розкішний стіл і смачно поїсти незалежно від вашої геолокації. А щоб точно догодити кожному учаснику застілля чи просто провести вечір максимально релаксово, стане у нагоді піца на замовлення. Фішка страви в тому, що тісто готується по особливій технології. Завдяки тому, що воно проходить подвійний процес ферментації, у результаті виходить надзвичайно ароматним і легко засвоюється. Звичайно, піцайоло приділили особливу увагу начинкам. У Пабі Файне Місто піца створюється на будь-який смак, її неодмінно зацінять прихильники класики, гармонійного поєднання м’яса, сирів, риби та морепродуктів. Тут всього вдосталь, а отже отримати насолоду від улюблених позицій вдасться навіть вимогливим гурманам!

Доставка піци в Тернопіль і передмістя з ресторану Антіка: відчуйте істинний смак традиційної італійської страви!

Сім’я ресторанів Файного Міста не зупинилася на досягнутому, в результаті чого цього року відкрила затишний ресторан в італійському стилі від назвою ANTICA Eatery, де ви можете замовити з доставкою справжню неаполітанську піцу. Візуально, по технології приготування та смакових властивостях страва максимально нагадує ту, що готують корінні італійці. Вона випікається у дровяній печі, в результаті чого набуває певної родзинки та неабиякого аромату. У цій їжі ідеальним є все, навіть хрусткі та добре пропечені бортики, тому досить вагатись – доставка італійської піци з закладу Антіка стане ідеальним рішенням! Відпочивайте вдома наодинці чи збирайте компанію, організовуйте релакс на природі чи ситно обідайте в офісі, а кур’єри привезуть страву туди, куди зручно саме вам! У прилеглі села та місто Тернопіль доставка піци з цього ресторану також діє, а отже замовляйте і відпочивайте у своє задоволення, де б ви не знаходились!

Зацікавила піца – заказати її радить Сім’я ресторанів Файного Міста тому, що:

  • страва як у Пабі Файного Міста, так і в ресторані Антіка готується по унікальній технології, де зберігаються кулінарні традиції Італії;
  • у меню представлено безліч варіацій їжі, що дає змогу обрати свого фаворита кожному;
  • доставка піци у Тернопіль і приміські зони виконується максимально швидко, тому ви зовсім скоро отримаєте бажані смаколики;
  • вартість страв доступна, завдяки чому кожен може здійснити замовлення.

Найкраща піца, доставка якої пропонується від Сім’ї ресторанів Файного Міста внесе приємні нотки в буденність і подарує повне розслаблення у вихідні, а для того, щоб відчути всі переваги послуги, телефонуйте за номером 068-055-77-11 чи замовляйте онлайн на сайті fainemisto.com, в додатку. Обирайте, який спосіб вважаєте для себе найзручнішим, і потіште себе ідеальною італійською стравою прямо вдома.

 

 

 

 

Ще такий молодий: на фронті загинув випускник тернопільського коледжу Ярослав Ципляк (ФОТО)

Потерпілий помер у лікарні: на Тернопільщині шукають свідків трагічної ДТП