Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Американське підприємство розвиває співпрацю на Тернопільщині

У Великоберезовицьку громаду завітали представники американського підприємства, яке має намір працювати на теренах Тернопільщини.

Американці зустрілися з керівництвом Великоберезовицької громади та дирекцією Індустріального парку «Західноукраїнський промисловий ХАБ». Обговорили ряд важливих питань щодо співпраці.

“Війна внесла суттєві корективи не лише в життя українців, але й в бізнес інвесторів. Тому для нас дуже важливо, що сьогодні вперше з часу повномасштабного вторгнення до нас завітали представники американського підприємства, яке має намір працювати в наших приміщеннях”, – зазначили в Індустріальному парку «Західноукраїнський промисловий ХАБ».

Обговорили каркасну співпрацю на майбутнє та запуск їхнього виробництва. Робочі місця та податки – це пріоритет. На цьому наголосив під час зустрічі присутній від цього виборчого округу народний депутат України Іван Чайківський.

“Ми відкриті до співпраці й особливо цінуємо довіру американських інвесторів до започаткування бізнесу в Україні”, – зазначив директор Індустріального парку Віталій Король.

Три роки за ґратами – вирок для “ухилянта” з Тернопільщини

Жінка з Гусятинщини заплатила за позашляховик… шахраєві