Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Живу в будинку в лісі”. На Тернопільщині заблукала літня переселенка

У Козовій перехожі побачили літню жінку, яка не знала, як потрапити додому. Про це небайдужі повідомили на спецлінію «102».

Жінка не орієнтувалася на місцевості та не пам’ятала адресу проживання. На місце події виїхали працівники групи реагування патрульної поліції сектору поліцейської діяльності смт.Козова. У ході спілкування вони дізналися, що 76-річна пенсіонерка родом з Донецької області, а на початку війни знайшла прихисток на Тернопільщині, – повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Старенька розповіла, що приїхала до селища придбати ліки, але їй раптово стало зле. Через погане самопочуття та хвилювання вона не могла пригадати, куди має повертатися, пам’ятала лише, що живе десь в великому будинку в лісі. Правоохоронці оперативно з’ясували, що переселенка проживає в геріатричному будинку в селі Денисів та відвезли її до помешкання. Жінка щиро дякувала патрульним. Працівники поліції наголошують: якщо ви помітили людину похилого віку, яка має розгублений і стривожений вигляд, поцікавтесь чи в неї все гаразд, чи пам’ятає вона, де проживає, чи не потрібна їй допомога. У разі необхідності – телефонуйте 102.

У Чорткові спіймали 26-річного чоловіка із забороненими речовинами (ФОТО)

Третину життя працювала на сирзаводі. На Тернопільщині привітали довгожительку