Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі чоловік торгував гранатами та набоями

Продавця зброї “на гарячому” затримали оперативники Тернополя.

Інформацію про те, що житель Тернополя розшукує клієнтів – “шанувальників” вибухонебезпечних предметів, отримали оперативники карного розшуку.

Правоохоронці почали опрацьовувати та перевіряти підозрюваного на факт причетності до торгівлі зброєю. Впродовж кількох днів вони документували протизаконну діяльність 53-річного чоловіка. У ході перевірки стало відомо, що місцевий житель реалізовував кілька гранат та понад 545 набоїв різного калібру. Увесь арсенал зберігав у квартирі.

Зібравши достатню доказову базу, оперативники кримінальної поліції, спільно з ротою поліції особливого призначення під процесуальним керівництвом Тернопільської окружної прокуратури прийшли до чоловіка з санкціонованими обшуками. Силовики виявили та вилучили гроші від проданих боєприпасів.

Тернополянина затримали відповідно до статті 208 КПК. Йому оголосили підозру згідно зі статтею 263 ККУ та обрали запобіжний захід – нічний домашній арешт. Поліціянти встановлюють, звідки чоловік брав небезпечні предмети. Триває слідство.

Негода на Тернопільщині: затоплює село (ФОТО)

У Почаївській Лаврі продають фальсифіковані золоті прикраси