Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернопільщина втратила ще одного Героя Володимира Ваврика (ФОТО)

Війна забрала 36-річного захисника з Тернопільщини.

Сумну звістку на власній сторінці у Фейсбук повідомив секретар Зборівської міської ради Олександр Парацій.

Де саме загинув житель Тернопільщини не вказують, проте відомо, що під час виконання бойових завдань.

— Зборівська міська територіальна громада висловлює щирі співчуття з приводу загибелі солдата, стрільця-помічника гранатометника першого стрілецького відділення першого стрілецького взводу другої стрілецької роти Володимира Ваврика. Він народився 30 березня 1987 року. Він захищав Україну до останнього подиху і ціною власного життя відстояв майбутнє для нас! Сумуємо разом з вами. Вічна пам’ять Воїну Герою, —  йдеться у повідомленні.

На території Зборівської міської територіальної громади оголосили сьоме та восьме липня Днями жалоби. Про це свідчить розпорядження №134.

— На знак скорботи за загиблим забезпечити приспущення Державного Прапора України з чорною стрічкою на адміністративних приміщеннях комунальних та державних установ, комунальних підприємств та закладів, державних підприємств, установ, організацій на території громади. Також забороняємо проводити концертно-розважальні на території громади та увімкнення розважальної музики на ринках, у закладах торгівлі, громадському транспорті та ресторанах, — йдеться в розпорядженні.

Богдан ще мав жити і жити: на фронті загинув молодий захисник з Тернопільщини (ФОТО)

У Тернополі охоронець супермаркету відправив дівчину в Дубаї займатися проституцією