Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Наші серця сповнені гніву до тих, хто зруйнував наш мир”. Молодь у Зарваниці звернулася до єпископа з Лісабона

Сьогодні під час Всеукраїнської прощі у Зарваниці на Тернопільщині молодь зустрілася з головою організаційного комітету Світового Дня Молод єпископом-помічником Лісабонським Амеріко Мануєлем Алвесом Агуяром. Метою візиту поважного гостя є вияв солідарності світової молодіжної спільноти з українською молоддю, а також спілкування із тими молодими людьми, які через війну не зможуть побувати в Лісабоні.

У подію, яка відбувалася в каплиці Парафіяльної Церкви Зарваниці, взяла участь українська молодь, повідомляє “ДивенСвіт”.
«Сьогодні наше серце сповнене люті та гніву на тих, хто зруйнував наш мир, – звернулися прочани до високоповажного гостя. – Прощення є даром… Ми потребуємо внутрішнього примирення аби простити тих, хто прийшов нас вбивати. Українська молодь стоїть на обороні сьогодення… Хлопці і дівчата віддають своє життя з любов’ю до своїх ближніх… Дякуємо, що прийшли нас обійняти… Допоможіть нам перемогти ворога, який краде нашу молодість.

Сотні тисяч молодих людей не можуть цього року відвідати СДМ. Вони перебувають на фронті, боронячи нашу і вашу свободу. Вони виборюють право на життя, готовністю померти. Наше молоде серце сьогодні кровоточить не тільки від російських бомб, а й кожного разу, коли жертву хочуть примирити з насильником, з тими, хто ґвалтує наших матерів, сестер, дружин. Дякуємо, що прийшли розділити наше горе, дякуємо за молитву і підтримку. Подякуйте молоді з усього світу, яка збереться на СДМ у Лісабоні за їхню підтримку, солідарність і молитву за Україну! Україна стоїть, бореться, молиться!»

«Друг просить у борг»: тернополянка потрапила у шахрайську пастку і втратила 5500 грн

Дві доби блукала полями. Правоохоронці допомогли розшукати пенсіонерку з Шумщини