Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Медики із Козівської громади під обстрілами лікують мешканців Херсонщини

Медики з Козови наприкінці червня поїхали на Херсонщину, щоб лікувати місцевих мешканців та військових. На прифронтових територіях нині дуже необхідна допомога медичних працівників, адже багато спеціалістів виїхали звідти через загрозу життю. Днями козівські волонтери відвідали своїх медиків на Херсонщині.

Працюють на Херсонщині лікар-онколог Андрій Добалюк, лікар ортопед-травматолог Ігор Николишин, медичні сестри Ольга Блавіцька, Галина Микичак, Наталія Кульбачинська із Козівської громади.

“Шановна громадо, інформую вас про поїздку волонтерів на Схід та Південь. Вони відвідали наших військових у Запорізькій області, на Донеччині, доставили вантаж із потребами, побували у наших козівських медиків, які працюють у цей час на Херсонщині. Публікую фото, які вони передають, щоб у вас могла скластися картинка про реальність, у якій люди там перебувають. Сповнюють емоції від того, що на тлі вигорілої землі поряд з камуфляжами українських вояків гордо майорить Український Прапор!” – написав у Фейсбуці голова Козівської селищної ради Сергій Добалюк.

ДТП у Тернополі: п’яний водій на вантажівці в’їхав у Nissan (ФОТО)

“Шкільний портфелик”: тернополян запрошують підтримати дітей Героїв