Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Як вибрати ортопедичну подушку

Якість та зручність подушки значно впливають на те, наскільки ви зможете відновитися під час сну. Найбільш оптимальним варіантом є спеціальні ортопедичні вироби, які допомагають якісно відпочити не тільки тим, хто має проблеми з хребтом, а й охочим зберегти здоров’я. Сьогодні можна купити ортопедичну подушку гарної якості недорого і швидко. Важливо правильно вибрати модель, яка буде оптимальною для ваших цілей.

Основні критерії вибору 

При виборі ортопедичної подушки варто враховувати деякі фактори, щоб забезпечити максимальний комфорт і підтримку під час сну. Ось критерії, на які варто звернути увагу:

  • Матеріал — виберіть подушку з якісного і дихаючого матеріалу (такого, як піна з ефектом пам’яті, латекс або натуральні волокна). Важливо, щоб він був м’яким, але водночас достатньо щільним, аби забезпечити підтримку.
  • Форма і розмір — ці характеристики стосуються ваших індивідуальних потреб і способу сну. Існують різні моделі (прямокутні, овальні, з валиками тощо), які підтримують різні ділянки шиї та голови.
  • Жорсткість — залежно від ваших особистих уподобань та потреб виберіть подушку з оптимальним рівнем щільності. Одні віддають перевагу жорстким моделям для більшої підтримки, тоді як іншим комфортніше спати на м’яких.
  • Висота — виберіть той варіант, який забезпечить оптимальну підтримку для шиї з урахуванням вашої фізіології та способу сну.
  • Антиалергенні властивості — якщо схильні до реакції на подразники або маєте чутливу шкіру, шукайте модель із гіпоалергенним наповненням і покриттям.

Увага до таких характеристик допоможе швидко знайти найкращий для вас варіант.

Допомога у пошуку

Також рекомендується проконсультуватися з лікарем-ортопедом або співробітником спеціалізованого магазину. Фахівець надасть рекомендації згідно з індивідуальними потребами і допоможе з вибором оптимального варіанту. Інтернет-магазин та фірмова мережа медтехніки TOROS-MARKET дозволить придбати недорого різноманітні товари для здоров’я та краси, зокрема ортопедичні подушки. 

Підбір якісної подушки є важливим кроком для забезпечення здорового і комфортного сну. Орієнтуйтеся на власні потреби й особливості сну та зверніться за допомогою до фахівців для успішного пошуку оптимального варіанту.

ДБР розпочало розслідування за фактом вогнепального поранення поліцейського у Тернополі

Хабар для суддів: у топ-чиновника обшуки