Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Дві доби блукала полями. Правоохоронці допомогли розшукати пенсіонерку з Шумщини

Протягом двох діб правоохоронці Кременеччини розшукували 83-річну мешканку Шумщини, яка через проблеми зі здоров’ям заблукала за селом.

На щастя, знайшли жінку живою і неушкодженою, – повідомляють в обласній поліції.

Незважаючи на свій вік та те, що майже дві доби була поза домом, – пенсіонерка почувалася добре. 11 липня до поліції надійшло звернення від жительки села Боложівка, що на Шумщині, про те, що зникла її 83-річна свекруха. Заявниця розповіла, що старенька вже не раз йшла з дому, адже має проблеми із психічним здоров‘ям, проте рідним самотужки вдавалося її розшукати. Та цього разу безрезультатно. Як з’ясувалося, пенсіонерка зникла ще 10 липня ввечері, – повідомили в пресслужбі поліції.

Оперативно відреагувавши на повідомлення про зникнення людини, до пошуків взялися співробітники Кременецького районного відділу поліції та поліцейські відділення поліції №1 міста Шумськ. Правоохоронці оглянули всі закутки в селі, всі нежилі помешкання, проте жінки знайти не вдалося. Ситуація не покращилася навіть коли до процесу були залучені кінологи, адже люди затоптали сліди, що їх могли взяти собаки.

Тоді до пошуків поліцейські вирішили застосувати технічний засіб, і вже за дві години обстеження територій пенсіонерку було знайдено. Весь цей час вона перебувала за майже пів кілометра від дому в полі, засіяному соєю. На щастя, жінка почувалася нормально. Рідні викликали швидку допомогу і лікарі підтвердили задовільний стан пенсіонерки.

Родичі розшуканої щиро вдячні поліцейським за професіоналізм та людяність, адже без їхньої допомоги хтозна, чи побачила б свою рідну людину живою.

“Наші серця сповнені гніву до тих, хто зруйнував наш мир”. Молодь у Зарваниці звернулася до єпископа з Лісабона

Французи подарували автобус. Представники громади з Тернопільщини відвідали міста-партнери