Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Збірна України з новим головним тренером

Сергій Ребров

У середу, 7 червня, в Будинку футболу відбулася презентації Сергія Реброва як нового головного тренера національної збірної України. 

Прихід нового головного тренера в збірну затягнувся майже на рік. Реброва не відпускав в Україну контракт з клубом в ОАЕ і тільки після завершення сезону тренер зміг укласти повноцінний контракт з Українською асоціацією футболу. За цей час збірна встигла стартувати у новому відборі на чемпіонат Європи.

В ході прес-конференції 49-річний фахівець розповів про кадрову ситуацію в національній команді, а також сказав, що він складав список футболістів на червневий збір “синьо-жовтих”.

“По-перше, є багато гравців, які не отримують практики, яку ми вважаємо задовільною. Але коли вони приїдуть в збірну, потрібно дивитися на них. Тому ми створюємо конкуренцію на кожну позицію, щоб поглянути на них у тренувальному процесі. Зараз я не можу говорити, хто буде в основі. Потрібно почати працювати і в тренувальному процесі вирішити, хто готовий більше.

На жаль, травма Яремчука не дозволяє йому прибути. Я розмовляв з ним. Він приніс вибачення і буде готуватися до сезону в своєму клубі. Ми викликали достатньо нових кандидатів. Вони заслужили перебувати в національній збірній. Той же Ванат, який останні пів сезону показує дуже стабільний футбол. Це дуже важливо. Також Кочергін, за яким я стежив ще в “Зорі”. Вважаю, що своїми виступами в Польщі він заслужив місце в збірній. Подивимося, у нас багато кандидатів, є конкуренція на кожну позицію”, – сказати Ребров.
Також Сергій Ребров поділився своєю думкою про кількість часу на підготовку збірної України до червневих матчів відбору на Євро-2024.
“Так, мало часу. А що з цим робити? Ви можете дати більше часу? Я запитував УАФ, чи можна на день або два раніше зібратися. Але зараз це неможливо. Бо маємо, то маємо. Давайте подивимося, достатньо це чи ні. Але ми повинні працювати в ті дні, які у нас є”, – сказав тренер.
Нагадаємо, збірна України почне свій збір 8 червня в німецькому Бремені. 12 червня “синьо-жовті” зіграють товариський матч проти збірної Німеччини.

16 та 19 червня збірна України зіграє поєдинки відбору на Євро-2024 проти Північної Македонії та Мальти відповідно.

Ноутбуки ASUS – надійні та універсальні

Потрапив під потяг: Тернопільщина поховала талановитого співака (ФОТО)