Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Володимир Труш прокоментував події 26 червня (ВІДЕО)

Слідчі дії НАБУ у приміщеннях Тернопільської обласної ради прокоментував під час брифінгу 27 червня очільник області Володимир Труш. 

Нагадаємо, 26 червня працівники Національного антикорупційного бюро України та спеціалізованої антикорупційної прокуратури затримали голову Тернопільської облради та двох екс-заступників голови Тернопільської ОВА на одержанні хабаря.

За словами Володимира Труша, працівники НАБУ провели усі необхідні слідчі дії щодо порушеного кримінального провадження. Працівники обласної військової адміністрації сприяли проведенню цих слідчих дій, а також надали ряд документів, які затребували працівники НАБУ, пише “Терен”.

Я повторю ще раз: у нас жодної толерантності до таких порушень , які вчора ви бачили. Ще нема рішень судів, ми ще не можемо це коментувати, тому що йде слідство і це відповідно таємниця слідства. Але неважливо, чи ти волонтер, який заробляє нечесним шляхом гроші, чи ти державний службовець, чи посадова особа – неважливо. Ми тут сприяємо повністю і НАБУ, і слідчим, і Нацполіції по викриттю таких людей. Щодо вчорашній подій, я б хотів подякувати працівникам НАБУ – досить толерантно, спокійно проведені всі необхідні слідчі дії. Претензій у нас жодних немає, відповідно у них теж, – зазначив Володимир Труш. 

Щодо колишніх заступників голови ОВА, які фігурують у справі, то за словами Володимира Труша, вони з березня цього року не мають жодних трудових відносин з обласною військовою адміністрацією.

Вони на сьогоднішній день є військовослужбовцями і вони є в ЗСУ. Тому ще раз наголошую: жодних трудових відносин з військовою адміністрацією чи на вчорашній день, чи місяць тому не було з березня, – каже голова ОВА. 

З кабінету юриста в епіцентрі бойових дій: вражаюча історія бійця тернопільської бригади

Аварія в Угорщині, загинуло двоє людей: судитимуть тернопільського водія