Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Зборові запрацювало відділення соціальної реабілітації (ФОТО, ВІДЕО)

У Зборові на базі Центру надання соціальних послуг відкрили відділення соціальної реабілітації. Проєкт реалізовували впродовж 4 років.

Тут працюють кваліфіковані фахівці, які допомагатимуть відновлювати здоров‘я дітям та особам з інвалідністю, учасникам російсько-української війни, людям похилого віку, внутрішньо переміщеним особам.

«Тут створені умови як для дітей і людей, які потребують реабілітаційних послуг, так і для самих спеціалістів – працівників відділення. Це добрий приклад співпраці з міжнародними партнерами, коли голова громади обрав правильний вектор добрих справ для мешканців. Впевнений, що для багатьох потребуючих цей центр стане другим домом»,- сказав Іван Чайківський, народний депутат України.

Відділення забезпечене необхідним обладнанням для фізичної та психологічної реабілітації.

«Тішить, що навіть у такий непростий час, у громадах покращують умови та дбають про комфорт громадян. Місцеве керівництво зробили дуже велику роботу для того, щоб це відділення відкрилось. Вони виділили кошти в бюджеті, залучили місцевих підприємців, іноземних інвесторів і спільними зусиллями відкрили таке відділення»,- наголосив Володимир Болєщук, перший заступник голови Тернопільської облради.

У відділенні функціонують кабінет фізичної реабілітації, кабінет набуття навичок самообслуговування, ресурсна кімната, кабінет логопеда, кабінет психолога. Детальніше – у сюжеті Терену.

Кіберполіція розшукує молодого жителя Гусятинщини (ФОТО)

У Тернополі на «горбатому» аварія: авто пробило бак об кут огорожі (ФОТО)