Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Переваги мікрокредитів онлайн в Україні

Популярність інтернет-кредитування в Україні зростає, до послуг таких компаній вдаються, коли гроші потрібні дуже терміново. МФО – найпростіший спосіб вирішити свої фінансові труднощі. У подібних компаніях отримати кредит можна за п’ять хвилин.

Що потрібно знати про онлайн-сервіс LoviLave

LoviLave — це онлайн-сервіс кредитування, який пропонує позику до 10 000 гривень на 30 днів. Під час оформлення заявок не потрібно вказувати мету отримання грошей, кредити видаються на будь-які потреби.
Нові клієнти послуги LoviLave можуть отримати до 3000 гривень. Але щоб підвищити ваші шанси на схвалення кредиту, радимо оформити кредит на невелику суму та термін. Як правило, без проблем підтверджують позику до 1500 гривень на термін до 10 днів.
Онлайн-сервіс працює прозоро, відповідно до законодавства України. Ніяких додаткових комісій і платежів тут немає. У документі прописані абсолютно всі умови співпраці.
У LoviLave ви зможете швидко оформити онлайн кредит на картку за допомогою робота Voli – віртуального консультанта. Це дозволяє зробити процес отримання кредиту максимально швидким, оскільки заявка заповнюється в діалоговій формі. І в будь-який момент ви можете отримати консультацію віртуального помічника.

Кому можна брати гроші

У LoviLave ідеальний відсоток схвалення – близько 90%. Сервісні послуги доступні громадянам країни, віком від 18 до 65 років, незалежно від роботи, соціального статусу та доходів.
У LoviLave кредит може отримати безробітний або неофіційно працюючий, студент, фрілансер, фізична особа-підприємець або пенсіонер. Навіть ті, хто має відкритий кредит в іншій фінансовій компанії. А крім того, люди з поганою кредитною історією.

Переваги LoviLave

Основними перевагами LoviLave є:
• Робочі години. Сервіс працює 7 днів на тиждень, включаючи свята.
• Для отримання кредиту потрібен лише паспорт та ідентифікаційний код. Фото документів завантажувати не обов’язково.
• Проста заявка, в якій вказуються тільки ім’я та прізвище, паспортні дані та номер телефону.
• Після першої успішно закритої позики можна позичити до 10 000 грн.
• Повністю безкоштовне розширення. Це можна робити необмежену кількість разів.
• Мінімальні вимоги до клієнтів.
• Оформление размещения онлайн, идти куда то не надо.
• Постійно діють спеціальні промокоди зі знижками.
• Швидкість прийняття рішень і видачі кредиту. Рішення по заявці приймається за 30 секунд, кредит можна отримати за 5 хвилин разом із заповненням заявки.
Онлайн-сервіс допомагає отримати гроші за кілька хвилин, без контактів і телефонних дзвінків. Вся процедура спрощена.
Мету отримання грошей вказувати не потрібно. Але зазвичай їх беруть на повсякденні витрати, коли до зарплати не вистачає.

Як взяти кредит

Щоб взяти кредит, потрібно виконати прості дії:
1. На калькуляторі необхідно вказати суму і термін позики. Відразу з’явиться необхідна сума повернення.
2. Заповнити онлайн-заявку в зручній діалоговій формі.
3. Отримайте рішення протягом 30 секунд. Це відбувається автоматично, одразу на онлайн-порталі. Система перевіряє інформацію про позичальника і через пару секунд видає результат розгляду заявки.
4. Після цього необхідно перевірити картку, вказавши її реквізити.
5. Последний шаг – необхідно укласти кредитний договір. Він також буде заповнений онлайн з цифровим підписом.
Потім кредит перераховується на картку. Перший кредит можна отримати за 5 хвилин, наступні видаються з особистого кабінету на сайті за 1 хвилину: lovilave.com.ua

Як повернути борг

Згідно з умовами договору, ключовою умовою є повернення коштів. Клієнтам сайту пропонується кілька способів оплати:
• Оплата через особистий кабінет сайту. Тут вже збережена карта, з якої будуть списуватися гроші. Оплата відбувається миттєво і без відсотків.
• Швидка оплата на місці. Можна ввести номер телефону, на який був зареєстрований користувач, і інтернет-система покаже суму для повернення. Ви можете оплатити кредит карткою, без комісії. Ця опція корисна, коли у вас немає доступу до особистого кабінету, або якщо вам потрібно сплатити кредит за родича.
• Погашення кредиту за реквізитами. Оплатити можна у відділенні банку, а також за допомогою інтернет-банкінгу (зокрема, Приват24). При цьому оплата, як правило, обкладається відсотками і іноді здійснюється за три робочих дні.
Радимо скасувати кредит на сайті або в кабінеті, щоб виплати проходили дуже швидко і без переплат. У разі неможливості оплати в узгоджений термін необхідно оформити відстрочку для продовження терміну дії договору. Для цього необхідно сплатити відсотки поточного дня, а термін переноситься без штрафних санкцій.

Чи безпечно отримувати кредити онлайн?

Не зважаючи на величезну популярність послуг МФО, деякі люди побоюються брати онлайн кредити, залишаючи особисті дані на сайтах мікрофінансових компаній.
Сьогодні LoviLave надає безпечні кредити. На порталі використовуються ефективні протоколи шифрування, які не дозволяють стороннім особам викрасти клієнтські дані. Фахівці компанії також можуть гарантувати конфіденційність, про це вказується в договорі.
Кредит онлайн – дуже швидкий спосіб вирішення грошових проблем.

На Тернопільщині розшукують чоловіка (ФОТО)

Вигнали за користування телефонами: як на Тернопільщині здавали мультитест (ВІДЕО)