Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Останній дзвінок для вчителя. Лановеччина попрощалася зі своїм захисником

Останній шкільний дзвінок для вчителя Сергія Дуная пролунав на шкільному подвір’ї його рідної Лопушненської школи, що в Лановецькій громаді. Педагог загинув на фронті, захищаючи рідну землю.

Вчитель за покликанням і мужній захисник за волею серця — таким був командир механізованого взводу механізованої роти, капітан Сергій Дунай. Сьогодні, 8 червня, Героя поховають у його рідному селі Корначівка Збаразької громади.

“Життя військовослужбовця обірвав ворожий мінометно-артилерійський обстріл.  7 червня на центральній площі міста Ланівці його зустріла велика освітянська родина, друзі, знайомі та просто небайдужі мешканці громади, які прийшли віддати шану Герою, – йдеться в дописі на сторінці Лановецької міської ради у Фейсбуці. – На шкільному подвір’ї такої рідної Лопушненської школи для вчителя продзвенів його останній шкільний дзвінок, який пролунав з рук колег та учнів. За Сергієм Дунаєм сьогодні ридало навіть небо, чистоту та мир якого захищав відважний воїн. Вічна пам’ять і шана полеглому Герою!”.

Загинув біля Волновахи. Тернопільщина втратила ще одного Героя

Тернополяни передають човни для порятунку людей і тварин на Херсонщині