Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Яку професію обрати? Ліцеїсти з Бережан побували на м’ясокомбінаті

Старшокласники Бережанського ліцею відвідують підприємства на Тернопільщині, щоб дослідити спектр різноманітних професій. “Канікули на дачі” – так називається проєкт, у рамках якого волонтери БФ “Майбутнє сиріт” і БФ “Покрова” організували ліцеїстам, позбавленим батьківського піклування, та їхньому британському другу-волонтеру Сему емоційну і смачну екскурсію на Тернопільський м’ясокомбінат і в новий гуртомаркет СМ “Маркет”.

Ліцеїсти побачили важливість кожного працівника на конвеєрних лініях м’ясної консервації, щоденну працю кожної пари рук в цеху виліплювання вареників, пельменів та виготовлення інших напівфабрикатів. А скільки емоцій отримали, коли під час екскурсії в спекотний літній день, Рустам Ергешов запросив їх до “царства снігової королеви” – просторих морозильних камер із мінусовою температурою. Найприємнішою кульмінацією для гостей була смачна дегустація сосисок на м’ясокомбінаті та частування піцою в гуртомаркеті. На прилавках діти дослідили всю лінійку м’ясної продукції Тернопільського м’ясокомбінату та партнерської компанії “Агропродсервіс”, – йдеться на сторінці БФ “Покрова”.

“Вибір майбутньої професії – це важливий крок, який потребує розуміння своїх талантів, бажань і внутрішніх процесів підприємств, компаній, організацій. Майбутні студенти мають розуміти, що кожна робота потребує праці та є особливо важливою для країни, в якій триває війна. Радію, що багато років маємо можливість співпрацювати з дружньою благодійною організацією, яка так ретельно підходить до питань соціалізації і профорієнтації вихованців закладів опіки, – зазначила директорка БФ “Покрова” Любов Вовк. – Якщо така екскурсія допоможе випускникам обрати собі професію, то це можна вважати нашим спільним внеском у розвиток рідної країни. Адже наше майбутнє – за цією молоддю, яка дорослішає в критичних ситуаціях і проживає стільки історичних моментів зміцнення України. Хай їм щастить!”

Путін втік з Москви, – ЗМІ

За кошти з вистави — дрон для захисників. Театр-студія «Сузір’я» підтримав ЗСУ