Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Зборові п’яний водій пропонував поліцейським 350 доларів

На лінію 102 надійшло повідомлення від поліцейського сектору реагування патрульної поліції відділення поліції міста Зборів про те, що мешканець Львівщини пропонує 350 доларів за непритягнення його до адміністративної відповідальності.

Чоловіка поліцейські зупинили на трасі через технічні несправності автомобіля, проте під час спілкування від водія було чути різкий запах алкоголю. Під час складання адміністративних матеріалів кермувальник запропонував правоохоронцям хабар. Факт пропозиції неправомірної вигоди задокументувала слідчо-оперативна група.

Понесе відповідальність за спробу дати поліцейським неправомірну вигоду нетверезий водій з Кременеччини. Транспортний засіб зупинили працівники поліції за порушення правил дорожнього руху біля Почаєва.

Під час спілкування з водієм правоохоронці помітили у чоловіка ознаки алкогольного сп’яніння. Тест кермувальник проходити відмовився натомість запропонував патрульним хабар. Поліцейські попередили водія, що за надання службовій особі неправомірної вигоди передбачена кримінальна відповідальність. Та попри це він не зупинився та спробував залишити у службовому автомобілі 400 доларів.

Відомості за даними фактами слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 369 ККУ (пропозиція неправомірної вигоди службовій особі). Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятисот до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від двох до чотирьох років, або ж позбавленням волі на той самий строк, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Двоє бійців з Тернопільщини повернулись з полону

Жителька Почаєва перейшла за посиланням і втратила 39000 грн: подробиці