Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У тернопільських школах діятимуть літні табори

Group of children and teachers playing with rainbow playground parachute on green grass, low angle view. Summer camp activity

На черговому засідання виконкому прийняли рішення, що на базі тернопільських закладів освіти діятимуть дитячі табори відпочинку з денним перебуванням, тематичні зміни, літні мовні школи, пише “За Збручем”.

У двох школах працюватимуть табори повного дня з 9.00 до 17.30. У них передбачено дворазове харчування. Вартість перебування – 320 гривень в день. На базі Тернопільської гімназії № 30 табір діятиме з 6 до 30 червня для учнів 1-6 класів «Fayno CAMP». Буде дві зміни: з 5 до 16 червня та з 19 до 30 червня. На базі школи №28 табір прийматиме дітей у чотири зміни: І зміна – 5-9 червня; ІІ зміна – 12-16 червня; ІІІ зміна – 19-23 червня; ІV зміна – 26-30 червня.

В інших закладах, за словами начальниці управління освіти і науки Ольги Похиляк, діятимуть табори неповного дня. Це так звані мовні школи або тематичні зміни. Працюватимуть вони до обіду, і харчування у таких таборах не передбачено.

Роботу таборів, як зауважили у міській раді, організують відповідно до вимог воєнного стану. Задля безпеки відвідувачів, школи №30 і 28 включать у маршрути патрулювання патрульно-постової служби поліції.

Нацгвардійці затримали тернополянина, який мав при собі заборонені речовини

Двоє жителів Тернопільщини підозрюються у незаконному зберіганні зброї та побитті поліцейського