Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Поліція забрала у Віктора Павліка спецперепустку на проїзд після скандалу (ФОТО, ВІДЕО)

Днями дружина Віктора Павліка у соцмережах розповіла про «романтичний подарунок» чоловіка і опублікувала відео поїздки Південним мостом у Києві – потрапити на нього без спецперепустки неможливо.

Це викликало обурення людей. Павлік і його дружина згодом перепросили. Поліція не називає ім’я артиста, в якого забрали спецперепустку, але судячи з усього йдеться про Віктора Павліка.

Так, поліцейські виявили відео з Павліком, коли моніторили соцмережі та медіа. Вони помітили, що український співак їде з жінкою в автомобілі по Південному мосту та показує спецперепустку для проїзду у комендантську годину.

Правоохоронці внесли дані про подію до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень громадян Дніпровського управління поліції. Правоохоронці поспілкувалися з власником автівки та вилучили спецперепустку. Ще їм нагадали, що заборонено висвітлювати об’єкти стратегічного значення у воєнний час.

Відео опублікувала дружина Павліка Катерина в Instagram. Після розголосу вона видалила ролик, але його все ще поширюють у соцмережах.

«Мене чоловік везе по Південному мосту. Це задоволення не для всіх. Тільки мій чоловік дарує мені такі романтичні подарунки», — сказала Катерина. А співак, який був за кермом, показав спецперепустку та сказав: «Це тобі перепустка в подарунок».

Потім жінка перепросила за публікацію відео та вказала, що вона вчинила неправильно. Сам Віктор Павлік жодним чином не реагував на інцидент у соцмережах, пише “Громадське”.

Створення аварійної ситуації: у Тернополі на перехресті водійка грубо порушила правила (ВІДЕО)

Шахраї від імені “голови області” видурюють гроші в тернопільських підприємців