Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині довгожителька відзначає 90-річний ювілей (ФОТО)

5 травня свій 90-річний ювілей відзначає довгожителька Романового Села Марія Антонівна Зосяк.

З цієї нагоди староста Ангелівського старостинського округу Володимир Сандлак та головний спеціаліст сектору соціального захисту населення Лілія Макух завітали до ювілярки, аби вручити їй подарунки та квіти. Гості привітали іменинницю та подякували за життєвий досвід, волю та невтомну працю.

– Кажуть, довголіття потрібно заслужити в Бога. Люди вашого, пані Маріє, покоління зростали у дуже непростих умовах, пережили війни, каторги та переслідування. І це ті люди, які є прикладом для нас усіх. Тому наш обов’язок – поважати та оберігати їх. Тож щиро зичу вам міцного здоров’я, радості від життя і, звісно, омріяної перемоги!, – наголосив староста Володимир Сандлак.

Жінка виховала сина Ореста та доньку Мирославу, діждала трьох онуків і трьох правнуків. У свої роки Марія Антонівна почувається добре та має хорошу пам’ять. Охоче розповідає про своє життя, яке було не з легких. З болем говорить про тяжке дитинство та роки воєнного лихоліття. З теплом та слізьми згадує роки, коли тяжко працювала в колгоспі. Та навіть у віці 90 років жінка не втрачає оптимізму та сили духу.

Нині пані Марія щиро тішиться своїми дітьми, які нею опікуються. Вони найбільша підтримка та надія пані Марії. Жінка подякувала за теплу зустріч та виявлену увагу до неї.

Майже рік вважали зниклим безвісти: на щиті повертається додому Герой з Тернопільщини

Історія цієї родини з Тернополя вражає: батько загинув, двоє його синів захищають Україну (ВІДЕО)