Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Народила четверту дитину і чекає чоловіка з полону. Історія переселенки з Луганщини, яка живе на Тернопільщині

У Чорткові народила дитя Олена Салахудінова із Лисичанська. Це четверта її дитина. Батько новонародженої дівчинки пішов воювати за Україну, але його доля нині невідома. Родина з Луганщини торік знайшла прихисток на Тернопільщині.

Олена з дітьми мешкає у будинку БФ «Карітас Чортків», де отримує підтримку та потрібну допомогу. Її чоловік – захисник України, на даний час з ним втрачено зв’язок, ймовірно, перебуває у полоні. Попри всі випробування Олена не опускає рук.

“Поява на світ нової людини — це найбільше диво у світі. Представники команди «Карітас Чортків» зустрічали з пологового відділення Олену – матір уже чотирьох дітей, яка торік через війну в Україні була змушена покинути рідне місто Лисичанськ і з дітьми шукати безпечну оселю на мирних теренах. Щиро віримо, що чоловік Олени і батько дітей повернеться до своєї сім’ї живим і неушкодженим та пригорне свою маленьку донечку. Хай Господь Бог охопить своєю опікою новонароджену дівчинку та її матусю!” – висловили слова підтримки у БФ “Карітас Чортків”.

Медовий бізнес у час війни. Студентка з Тернопільщини розпочала власну справу

Затриманому на Тернопільщині агенту російської розвідки оголосили підозру