Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Ліцей на Тернопільщині відсвяткував своє 30-річчя

28 травня у Козові відбулася урочиста Академія з нагоди 30-річчя Козівського ліцею ім. В. Герети.

У центрі культури і дозвілля Козівської селищної ради зібралися учителі, їх колеги, нинішні учні, батьки та випускники. Ювілярів привітали представники духовенства – о. Володимир Наконечний та о. Роман Рокецький.

“30 років – це відрізок нової української історії, яка базується на знанні власної минувшини на прагненні створити світле майбутнє краю! Хай Бог допоможе нам здобути Перемогу і благословить кожного, хто плекає українську освіту й формує нові покоління на славу Козівщині та всій Україні! Духовність – один із пріоритетів у гімназії. Тут кожну справу починають з молитви, а взірцем та натхненником для кожного гімназійного учителя та учня є патріарх-предстоятель Української греко-католицької церкви Любомир Гузар. За дорученням селищного голови привітання для засновника і директора гімназії Михайла Грубого та колективу виголосив перший заступник Вадим Щеглов, а також вручив грамоти і подарунки”, – йдеться в дописі селищної ради.

“Високий рівень знань, патріотичне виховання і вміння педагогічного колективу навчити дітей любити Батьківщину – є неоціненним вкладом в майбутнє Козівщини та України в цілому” – наголосив Вадим Григорович.

Слова привітання висловила Марія Іваніцька, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту і подарувала чудову картину для галереї гімназії. На завершення прозвучав незмінний гімн гімназистів «Гаудеамус».

Росіяни влучили у військовий об’єкт на Хмельниччині

Аварія у Тернополі: водія затисло в авто (ФОТО)