Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Жителька Чорткова переказала 75000 грн на чужий рахунок: що сталося

Мaйже 75 тисяч гривень пeрeрахувала мeшканка Чoрткова на рaхунок aфериста. Жiнка пoвiрила дoдзвoнювачу й сaма «пoпoвнила кишeні» прoйдиcвіта.

Жінці зателефонував невідомий, який представився співробітником фінансової установи та повідомив, що з її карткового рахунку намагаються зняти всі кошти. Щоб захистити свої заощадження, потерпіла повірила зловмиснику та самостійно перерахувала кошти на новий рахунок. Жінка не змогла отримати свої гроші назад та втратила 74881 гривень.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження щодо цієї справи. Ведуться заходи щодо встановлення осіб, які причетні до цього протиправного вчинку. Це ще один приклад того, що не можна довіряти невідомим та не розглядати детально будь-які пропозиції від незнайомців, особливо щодо переказу коштів. Крім того, працівники фінансових установ ніколи не зателефонують своїм клієнтам, щоб дізнатися особисту інформацію. Ці дані є конфіденційними, тому не повідомляйте пін-коди від електронних гаманців та не виконуйте інструкції зловмисників щодо терміналів та банкоматів. Будьте обережні та пильні, щоб не потрапити в халепу.

 

У Тернополі по парку їздили на квадроциклі (ФОТО)

Судитимуть правоохоронців, які вибивали з тернополянина зізнання