Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Волонтери доставили бійцям-артилеристам безпілотники «Валькірія» на Схід (ФОТО)

Бійців 44-ї окремої артилерійської бригади імені гетьмана Данила Апостола відвідали на Сході України народний депутат України Іван Чайківський, перший заступник голови Тернопільської облради Володимир Болєщук та директорка Благодійного фонду «Покрова» Любов Вовк. Вони передали воїнам ще додаткових 2 безпілотники «Валькірія».

Їх придбали на залишок коштів, які залишилися після великого збору БФ «Покрова» на три безпілотні комплекси “Валькірія” для бригади.

«Приємно було зустрітися і поспілкуватися із командиром 44-ї окремої артилерійської бригади імені гетьмана Данила Апостола. Він висловив щиру подяку від всього особового складу кожному благодійнику, який долучився до придбання трьох безпілотних комплексів “Валькірія” і двох безпілотників, які ми привезли»,- наголосила Любов Вовк.

На знак подяки бійці бригади подарували волонтерам цінний артефакт – тубус.

«Дякую кожному, хто донатив, хто вірив, хто практично наближає Перемогу. А особливі слова вдячності – нашим богам війни за цінний подарований артефакт. Це не просто подарунок. Це нагадування про те, що війна стосується кожного. І кожен має працювати на Перемогу»,- сказав Іван Чайківський.

Безпілотники – це важлива техніка на війні, переконаний Володимир Болєщук. Вона допомагатиме українським воїнам ефективніше знищувати ворога.

«Безпілотники – це очі артилерії. Вони допомагають координувати та коригувати дії військових та влучно знищувaти усе вороже. На рахунку тернопільських артилеристів – сотні знищеної техніки та складів окупантів, ворожої сили противника. Переконаний, за допомогою безпілотників воїни ефективніше вибиватимуть загарбників з української землі. Важливо, що необхідна техніка допоможе розвідникам убезпечити своє життя»,- зазначив Володимир Болєщук.

Окрім необхідної техніки воїнам привезли продукти харчування та солодощі.

Одного пораненого перевезли з Тернополя в опіковий центр Львова

Де і коли цього тижня у Тернополі не буде світла