Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Водій Audi Q7 був п’яним: деталі резонансної ДТП

У  Тернополі ввечері 9 травня трапилась аварія з потерпілими. Водій Audi Q7 в’їхав у ВАЗ та Honda. В результаті двоє пасажирів ВАЗу були госпіталізовані до лікарні.

Кілька днів після аварії водій Audi перебував у реанімації лікарні швидкої допомоги, пише 20 хвилин.  Сергій, водій ВАЗ, в аварії не постраждав. Як сам запевнив нас 12 травня, почувається нормально, як і його дівчина Анастасія, вона вже вдома. Після ДТП вона разом з подругою поїхала до лікарні, де її обстежили. А от Олеся, яку затисло на задньому сидінні понівеченого авто, досі у лікарні. У дівчини травмовані ноги.

У крові водія виявили 2,32 проміле алкоголю. Про це повідомили у відділі комунікації головного управління Нацполіції в області.

Допустиме значення, нагадаємо, 0, 2 проміле. Тобто це в понад 10 разів більше.

Читачі також повідомляли, що буквально перед цією ДТП винуватець аварії, нібито збив паркан біля «Універмагу», намагаючись утекти від поліцейських.

«За попередньою інформацією, водій Audi здійснив наїзд на дорожнє огородження на вул. Руській, далі поїхав з місця події і в районі Технічного університету, повертаючи на вул. Хмельницького, зіткнувся ще з однією автівкою, — повідомила речниця управління патрульної поліції в області Катерина Метельська. — І поїхав униз — до вул. Крушельницької, де і зіткнувся з ВАЗ і Honda».

 

БФ «Покрова» придбав ще два літаки-безпілотники для тернопільських бійців (ВІДЕО)

Укрзалізниця запустила шатли і автобуси у міста, потяги до яких запізнюються через нічну атаку дронів