Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Яку Нінтендо Свіч вибрати у 2023 році

Консоль Нінтедо Свіч наробила багато шуму одразу ж після свого виникнення на ринку у 2017 році. Одні з користувачів пам’ятали її по іграх 90-хх років, а інші звернули на неї увагу, втомившись від мобільних ігор та пропозицій від інших виробників.

На https://retromagaz.com/consoles-switch можна вигідно придбати одну з моделей. RetroMagaz пропонує нові та б/в пристрої в гарному стані.

Полегшена та звичайна версія

Геймери можуть вибрати Lite або звичайну версію. Між пристроями є кілька відмінностей. Перша з них полягає в тому, що Lite-варіант – цілком монолітний пристрій. Молодша версія випускається в декількох кольорах, має менші розміри, хоча на ній встановлене аналогічне програмне забезпечення. Цей пристрій розрахований на тих, хто любить подорожувати та не уявляє свого життя без улюблених ігор від Нінтендо.     

Водночас молодша варіація має кілька недоліків. Перш за все, при ламанні стіка чи однієї з кнопок ремонт буде дуже дорогим або й взагалі неможливим. Другий мінус – відсутність варіативності використання. Звичайна «свічка» може використовуватися трьома способами:

  • портативний;  
  • настільний;
  • стаціонарний.

У звичайній Нінтендо Свіч завжди можна замінити джойкон, якщо він став працювати неправильно. В той самий час роздільна конструкція може призвести до злизування контактів у місці кріплення джойконів.

Якому варіанту надати перевагу?

Кожен вибирає найбільш гідний варіант для себе, але можна надати кілька рекомендацій. Якщо планується подорожувати та не хочеться залишатися без ігор, то краще вибрати Lite-версію.

Якщо ж в основному доводиться грати в дома на екрані телевізора з друзями, то варто придивитися до звичайної Нінтендо Свіч. Незалежно від вибору, власнику доступні тисячі цікавих ігор з фірмового магазину. Саму консоль завжди можна вигідно придбати або навіть взяти напрокат для тестування в інтернет-магазині «Ретромагаз». Тут є версії з попередньо встановленими хітами, які дозволяють зануритися у світ комп’ютерних розваг на тижні.

На Тернопільщині чоловік хотів придбати авто з Європи і втратив 90000 грн

На Тернопільщині госпіталь інвалідів війни очолив волонтер