Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Кременці жінка втратила майже 30000 грн: що сталося?

Мешканка Кременця перерахувала шахраєві-продавцеві майже 30 тисяч гривень.

До співробітників Кременецького райвідділу поліції звернулася жителька районного центру із заявою про вчинене щодо неї шахрайство. Жінка втратила майже 30 тисяч гривень, намагаючись придбати автомобільні шини через інтернет.

Як з’ясувалося, потерпіла – приватна підприємиця – на одному із сайтів знайшла оголошення про продаж автошин. Зв’язалася з продавцем. Після попередньої домовленості з ним, жінка перерахувала на банківський рахунок незнайомця обумовлену суму за товар. Проте продавець не відправив шини, не повернув гроші та перестав виходити на зв’язок.

Відомості за даним фактом поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу. Тривають оперативно-розшукові заходи для розкриття злочину.

Правоохоронці вкотре закликають громадян бути пильними і ретельно перевіряти інформацію перед тим, як перераховувати кошти. Не довіряйте випадковим людям, сумнівним оголошенням на різних сайтах. Розраховуйтеся за товар лише тоді, як отримаєте й особисто оглянете його.

Затягло в конвеєр і відірвало руку: нещасний випадок на Тернопільщині

На Тернопільщині водій вантажівки приховав номер, щоб не платити штраф через перевантаження