Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Усе «всіяно» смертю…: Тeрнопільський рятувaльник рoзміновує звiльнені території на Хeрсонщині

Полковник служби цивільного захисту Олександр Дворецький начальник відділу організації реагування на надзвичайні ситуації та гуманітарного розмінування ГУ Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області.

Як повідомили в обласному управлінні ДСНС, чоловік має значний досвід у розмінуванні та ліквідації надзвичайних ситуацій.

“Чоловік активно залучається до проведення робіт із розміновування забруднених вибухонебезпечними предметами територій Київської та Херсонської областей, проявляючи мужність і героїзм, відданість служінню українському народові”, – йдеться у повідомленні.

З 17 січня 2023 року Олександр призначений керівником робіт із гуманітарного розмінування територій Херсонської області.

Чоловік розповідає, що робота на звільнених територія дуже складна.

“Робота на звільнених територіях надскладна, адже після деокупації, сотні піротехніків розчищають територію, проте роботи ще дуже багато. За словами Олександра, тут немає незабрудненої вибухівками території — від приватних подвір’їв до полів та лісів. Усе «всіяно» смертю…”, – розповідає пан Олександр.

На Тернопільщині жінка перерахувала шахраю 62212 грн: подробиці

Розхитували обстановку в Україні: на Тернопільщині працювали “ботоферми” (ФОТО)