Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернопільський технічний університет відзначив річницю з дня заснування

У вівторок, 23 травня, Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя відзначив 63-річчя з дня заснування.

З цієї нагоди в одному з корпусів університету відбулась вчена рада, де зібрались педагогічний колектив, студенти, освітяни, а також представники влади – начальник Тернопільської ОВА Володимир Труш, перший заступник голови Тернопільської обласної ради Володимир Болєщук, міський голова Тернополя Сергій Надал.

Представники влади нагородили викладачів та студентів вишу за сумлінність та самовідданість у роботі та навчанні.

“За 63 роки виш пройшов довгий шлях становлення. Від загальнотехнічного факультету Львівського політехнічного інституту до Тернопільського національного технічного університету ім. І. Пулюя. Це результат спільної титанічної та наполегливої праці педагогів та студентів, — зазначив Володимир Болєщук, перший заступник голови Тернопільської обласної ради. —  Сьогодні університет — один з провідних технічних вишів країни. Ви готуєте висококваліфікованих фахівців у різних галузях. Випускники вишу є цінними для української армії! У лавах Збройних Сил України фахівці технічних, інженерних та технологічних спеціальностей завдяки своїм знанням та вмінням допомагають нашим воїнам знищувати ворога».

Різдво 25 грудня: ПЦУ переходить на новий церковний календар

У Тернополі батькам Героїв України вручили державні нагороди