Настя Каменських відвідала дитячий будинок в Тернополі

23 квітня співачка Настя Каменських відвідала з гостинцями дитячий будинок “Малятко” у Тернополі.

Це вже не перший візит артистки до дитячого будинку в нашому місті, в грудні 2021-го вона теж навідувалася. У свій перший приїзд співачка забезпечила дитбудинок сучасною реабілітаційною системою “Павук” , яка є важливим елементом відновлення діток з ДЦП та іншими порушеннями опорно-рухового апарату.

Вихователі та деякі із дітей впізнали співачку і зустріли її посмішками та оплесками. А директорка дитячого будинку Інга Кубей висловила вдячність за допомогу артистки, а також поділилася історією, як маленький хлопчик Артем завдяки позитивним враженням після зустрічі з Настею Каменських почав говорити:

“Минулого разу Настя подарувала дітям море позитивних емоцій, один із хлопчиків почав говорити після зустрічі зі співачкою! Від Насті йде такий позитивний вайб, що це зовсім не дивно! Діти дуже тонко відчувають людей! Також ми дуже вдячні за тренажер “Павук”, до нас тепер щодня приходять батьки з малечею і займаються на ньому!”

“Діти — це неймовірно чисті та ніжні створіння, вони нагадують нам про моменти, коли й ми самі були маленькими, допомагають віднайти з закутків свідомості спогади про дитинство та найщиріші почуття всередині себе. Вони завжди кажуть, що думають, не вміють лукавити чи обманювати і це те, чого нам так часто не вистачає у світі дорослих. Кожна зустріч з дітьми — особлива, розвиток подій передбачити неможливо. Вона наповнює твоє серце любов’ю, а життя — сенсом. Сподіваюсь, вихованці усіх дитячих будинків знайдуть свої сім’ї якнайскоріше!” – зазначила співачка.

Бойко Роман

This website uses cookies.