Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

6,5 тисяч доларів за перевезення за кордон військовозобов’язаного: тернополянину “світить” тюрма

Тернополянина підозрюють у організації незаконного переправлення через кордон військовозобов’язаного за 6 500 доларів.

За процесуального керівництва Тернопільської окружної прокуратури повідомлено про підозру місцевому жителю, що організував незаконне переправлення чоловіка призовного віку через державний кордон України (ч. 3 ст. 332 КК України).

За даними слідства, підприємець організував схему по незаконному переправленню осіб через державний кордон України, шляхом внесення неправдивих даних до інформаційної системи «Шлях» про військовозобов’язаних водіїв, що здійснюють міжнародні перевезення. Правоохоронці задокументували отримання ним 6500 доларів США за цю послугу від чоловіка, який бажав у такий спосіб перетнути кордон, хоча насправді не займався перевезенням вантажів. Перевіряється причетність тернополянина до інших фактів незаконного переправлення осіб призовного віку через державний кордон України, – повідомили у пресслужбі Тернопільської обласної прокуратури.

До суду скеровано клопотання про взяття підозрюваного під варту.

Санкція інкримінованої статті передбачає покарання — позбавлення волі на строк від семи до дев’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Був п’яний і забув, що авто в гаражі: на Тернопільщині чоловік думав, що викрали його “Мерседес”

Петро Порошенко підтвердив загибель Олега Барни