Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Як робити ставки на спорт: реєстрація Vbet, поповнення рахунку та верифікація

Компанія Вбет — одна з небагатьох легальних українських букмекерських контор, яка пропонує легкий доступ до ставок.

Щоб стати її клієнтом, у першу чергу потрібна реєстрація Vbet, яка доступна усім клієнтам віком 21 рік і старше. Щоб створити новий обліковий запис, потрібно вказати номер телефону та електронну пошту, вигадати пароль і погодитися з правилами БК. Також під час реєстрації можна ввести промокод, який збільшить розмір вітального подарунка.

Відвідувачі, які пройшли на сайті Vbet реєстрацію, мають також здійснити перевірку особистих даних. Верифікація можлива по пришвидшеній процедурі — через Bank ID або «Дію», а також по класичній — з фотографіями документа, що посвідчує особу. Клієнти, які підтвердили персональні дані, отримують доступ до всіх сервісів букмекера. Окрім них, на сайті представлені й інші азартні розваги, для яких використовується єдиний акаунт користувача.

Чи можна скачати Вбет на телефон

На момент написання цього матеріалу мобільні додатки українського підрозділу Вбет перебували у стадії розробки. Можливість завантажити їх була відсутня. Оскільки скачати Вбет наразі немає змоги, найзручнішим способом доступу зі смартфонів є мобільна версія сервісу. Вона адаптована до роботи на невеликих екранах, має приємний інтерфейс та зручне управління.

Шукаючи програмне забезпечення Vbet, потрібно враховувати, що існують застосунки для іноземних підрозділів компанії. Формально це зовсім інші контори, які не мають ліцензії на роботу в Україні. Тому, якщо зареєструватися на сайті, а потім скачати Vbet для іншого регіону, увійти зі своїми логіном та паролем гравець не зможе.

Як укладати парі на спорт в БК Вбет

Після реєстрації та верифікації необхідно внести гроші на депозит. Зробити це можна з використанням банківських карток, напряму або через Google Pay чи Apple Pay. Кошти надходять на баланс майже одразу. Після цього слід:

  1. Перейти до лінії в категорії «Лайв» або «Спорт».

  2. Обрати вид спорту та змагання з нього.

  3. Знайти у списку гру, що цікавить.

  4. Переглянути повний розпис матчу або обрати один з основних результатів.

  5. Додати бажаний результат до купона, натиснувши значення коефіцієнта.

  6. Вказати суму ставки та підтвердити укладання парі.

Усі парі доступні до перегляду в особистому кабінеті. Зроблені, але ще не розіграні ставки можна продати до моменту завершення події. Ця операція називається кешаут. Вона дозволяє отримати зменшений виграш, не чекаючи закінчення матчу, або повернути частину витрачених коштів у випадку, якщо гра ризикує мати небажаний результат. Гроші надійдуть на баланс — і їх одразу можна витрачати на інші ставки. Але парі, завершені таким чином, не зараховуються для отримання вітальних бонусів.

Артисти столичного театру Франка везуть до Тернополя цікаву виставу

До Тернополя їде “Мавка. Шоу”