Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Як вибрати золоті ладанки на подарунок дитині, жінці та чоловіку

Яку купити золоту ладанку на подарунок. Значення натільних ікон із зображенням Богородиці, Святого Миколая, Ангела Хранителя, Пантелеймона Цілителя. Де замовити ладанки з золота зі знижкою.

Золота ладанка — ідеальний подарунок на Великдень, Різдво, Благовіщення і будь-яке інше християнське свято, яке має особливе значення для вашої родини. Ви даруєте не просто річ, а показуєте людині своє щире бажання захистити її від біди, смутку та труднощів на життєвому шляху. Насправді ладанки-ікони з золота стають чудовими презентами не тільки на церковні свята. Їх можна дарувати на дні народження, заручини, весілля, випускні або ж просто так — без приводу. Єдина умова — отримувач релігійного подарунка повинен бути віруючою людиною і жити з Богом у серці. Тож давайте разом дізнаємося, як вибрати ідеальну натільну ікону для дорогої вам людини.

Яку купити золоту ладанку жінці

Жіночі релігійні прикраси відразу привертають увагу ажурними візерунками, розсипом каміння і вишуканим дизайном у різних формах і стилях. І якщо вибір дизайну залежить від ваших особистих уподобань, то образ Святого варто вибирати залежно від посилу, який бажаєте передати жінці разом з цією ладанкою.

Богородиця, або Діва Марія — приклад справжньої християнки з великим серцем і доброю душею, наповненою милосердям. Ладанка із червоного золота 585 проби з зображенням Богородиці є символом віри, добра і нескінченного потоку світлої енергії. Богородиця — матір для всіх людей, у якої просять щасливу долю і легкий життєвий шлях.

Казанська ікона Божої Матері — покровителька сім‘ї, що приносить у спільне життя пари добробут. Вона зцілює від хвороби та надає мудрості для прийняття правильних рішень у важливих ситуаціях. Тому її часто називають Дороговказницею — тією, хто вказує вірний шлях.

Володимирська ікона Божої матері, яка відома в Україні як Вишгородська Богоматір, захищає від ворогів і приносить мир у життя. Її свято ми відзначаємо 6 липня і в цей день просимо захисту від всіх бід, конфліктів і проблем у цілому. Цією іконою благословляють дітей, з нею вінчаються. Золота ладанка з Володимирською Божою матір‘ю — символ миру, гармонії і злагоди у родині.

Яку придбати ладанку з золота дитині

Якщо бажаєте подарувати натільну ікону дитині на день народження, хрестини чи день ангела, підійдуть ці 4 варіанти:

  • Іменна ладанка з зображенням Святого, на честь якого назвали дитину або в день якого вона народилася по церковному календарю. Святий супроводжує малюка все життя, оберігаючи від бід і зла.
  • Ладанка з Миколою Чудотворцем захищає від усіх бід і незгод та полегшує життєвий шлях дитини. Святий Миколай — захисник всіх малят, що став натхненням для створення образу Санта Клауса.
  • Ладанка з Ангелом-Хранителем благословляє і захищає малюка від усіх небезпек протягом усього життя.
  • Ладанки з Божою матір‘ю та Ісусом Христом благословляють на мирне та щасливе життя.

Яку натільну ікону подарувати чоловіку

Чоловічі ювелірні вироби релігійної тематики мають стриманіший, але не менш розкішний вигляд. Чоловікам, як і жінкам із дітьми, можна дарувати ладанки з Ісусом Христом і Миколою Чудотворцем, але ви також можете вибрати образ Святого залежно від професії одержувача подарунка:

  • Ікона «Пантелеймон Цілитель» — захисник всіх лікарів та людей, що працюють у медичній сфері. Сам Святий був лікарем, якого стратили за лікування християн, коли ще було прийнято поклонятися ідолам. Також Пантелеймон Цілитель захищає від хвороби і якщо вона вже сталася, то прискорює одужання.
  • Ікона «Георгій Побідоносець» захищає від землетрусів, пожеж, потопів і інших руйнівних стихійних лих, а тому є чудовим подарунком пожежникам і рятувальникам.
  • Ікона «Архангел Михаїл» захищає військових від ворогів, тому що Святий присвятив своє життя захисту Ісуса від сатани і боротьбі добра проти зла.

Де купити золоті ладанки за низьким цінами в Україні

Незалежно від того, чи обираєте ви релігійний подарунок жінці, чоловіку чи дитині, є місце, де його можна придбати за вигідною ціною у безкоштовній подарунковій коробці з довічною гарантією. Запрошуємо на онлайн-шопінг до Столичної Ювелірної Фабрики™, де на вас чекає та сама ідеальна золота ладанка, яку захочете носити самі чи подарувати рідній людині.

Лікарі в Україні такого ще не робили: підлітку з Тернополя провели операцію на мозку з пробудженням

“Краса місцевості зачаровує”. На Тернопільщині туристів манить замок-фортеця (ФОТО)