Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі в магазині продають масло із заводу, який у напівзруйнованому стані (ФОТО)

На підставі звернення тернополянки спеціалісти Держпродспоживслужби провели позапланову перевірку одного з магазинів Тернополя щодо наявності в обігу масла, яке не відповідає вимогам про харчові продукти. 100% фальсифікат.

Про це повідомили на сторінці Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області.

Фахівці встановили, що вказаний у зверненні заклад продає продукти, які не отримали експлуатаційний дозвіл, а саме: масло «Поліське Селянське» солодковершкове, 73%, вага 200 г, та масло «Поліське Екстра», 82,5 % вага – 200 г, виробник «Пустомитівський молокозавод».

Згідно з інформацією Головного Управління Держпродспоживслужби в Рівненській області, будівля Пустомитівського молокозаводу перебуває у напівзруйнованому стані, територія занедбана.

Відтак головний державний ветеринарний інспектор Тернопільської області прийняв рішення про вилучення з обігу вищезазначених продуктів.

Окрім того, за результатами проведеного позапланового заходу підприємцю винесли припис щодо усунення порушень.

Мешканців Тернопільщини просять звернути на це увагу та при виявленні факту продажу даної продукції повідомляти Головне управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області за телефоном: (0352) 52-10-10 або надсилати листа на електронну пошту: info@dpss-te.gov.ua.

Пробив ножем артерію: у Тернополі чоловік підрізав товариша

Знову біль: на Донеччині загинув уродженець Тернополя Андрій Мозіль (ФОТО)